Nisjebutikk i Sarpsborg sentrum. Vår og sommer 24 - spennende nyheter hver dag!

Filtrer produkter

Sortering

Kategorier

Pris

Merke

Love Lolita

De to bestevennene Alethe Marie Heltzen og Marte Madeleine Mosand er grunnleggerne av det norske merke Love Lolita. De jobbet sammen i motebransjen i mange år. Etter at de hadde vært på jakt etter de perfekte plaggene i lang tid, bestemmer de seg for å stifte merket i 2019. Merket appelerer til frie sjeler, solsøkere og drømmere.

Veninnene designer elegante og feminine kjoler, bluser og skjørt. Jentene blir inspirert av den luksuriøse bohemen og vintage estetikk som skinner igjennom klærne. Plaggene er moteriktige og tidløse, og passer like fint til hverdag som til fest. Her finner du alt fra den perfekte hverdagskjolen til mer en statement og glamorøs kjole. Merket tilbyr fantastiske sommerkjoler, festkjoler og kjoler til bryllup! Bruk plaggene med et par sneakers og en strikk, eller til en finere anledning med hæler og smykker.

Utforsk nydelige detaljer som blomsterprint, pastellfarger, utskjæringer, blonder og rysjer. Uansett anledning har Modenamuzt.no et utvalg fra det lekre merket Love lolita som vil passe for deg!