Nisjebutikk i Sarpsborg sentrum. Vår og sommer 24 - spennende nyheter hver dag!

Kjøpsvilkår og betingelser

Organisasjonsnummer:

895 197 742

Navn / foretaksnavn:

Nye Modena AS

Organisasjonsform:

Aksjeselskap

Forretningsadresse:

Torget 5,
1707 Sarpsborg

Kommune:

Sarpsborg

Retur og reklamasjon

Ønsker du å returnere varene til oss er det eneste du trenger å gjøre å legge ordrebekreftelsen med i pakken og sende den i retur til vår adresse:

Nye Modena AS
Torget 5, 1707 Sarpsborg

Returporto dekkes da av kunden – ELLER så kan du du benytte deg av vår ferdig utfylte returetikett som følger med i pakken mot betaling av 99.- via vipps til nr #686484. Følg instruksjonene som følger med pakken.

Vi forholder oss til angrerettloven, så varen må være returnert til oss senest 14 dager fra du fikk den. Den må være i samme stand som da du mottok den, ubrukt med lappene på. Du må selv betale returporto, og det er ditt ansvar at vi mottar pakken. Vi anbefaler derfor at du sender pakken med sporing eller benytter vår ferdigutfylte returetikett.

Du kan bytte samme vare i annen farge eller størrelse kostnadsfritt. Dette må avtales via mail/tlf for å forsikres om at vi har ønsket størrelse. Nb! Det er viktig ved bytting at du skriver på ordrebekreftelsen at du ønsker å bytte varen og ikke returnere. Da skal du heller ikke betale 99.- for bruk av vår returetikett.

Hvis du finner feil eller mangler ved varen du har fått tilsendt, ber vi deg sende en mail til post@modenamuzt.no

I følge kjøpsloven, må du innen rimelig tid etter oppdaget mangel gi oss beskjed. Send oss derfor en mail med en kort beskrivelse av hva som er feil med varen. Dette sendes til Nye Modena sammen med varen.

Skulle du ha øvrige spørsmål om retur og reklamasjon ber vi deg kontakte oss på mail eller telefon.

Tlf:
69 15 74 28

Mail:
post@modenamuzt.no

Angrerett

Du kan selvsagt benytte deg av angreretten om du likevel ikke ønsker produktet du har bestilt. Angrefristen utløper 14 dager etter at du har mottatt varene. Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Angreskjema sendes sammen med ordrebekreftelsen på e-post.

Varen må returneres uskadet i original emballasje og varen skal være ubrukt og i samme forfatning som du mottok den. Eventuelle merkelapper skal henge på. Ved bruk av angrerett, kan ikke varene være brukt, samt at original emballasje og merkelapper kan ikke være fjernet fra produktet. Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt retur. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15, første ledd).

Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt retur.

Bestilling

Du ser hvilke variasjoner og farger som er igjen av et produkt, inne på hver produktside. Når din bestilling er registrert, vil du motta en bestillingsbekreftelse per e-post. Har du spørsmål angående din bestilling, kan du ta kontakt på modena.mariann@gmail.com, husk å markere e-posten med ordrenummer og emne.

Vi tar forbehold om at varelageret i nettbutikken, kan inneholde feil. Skulle du mot formodning oppleve at vi er utsolgt for et eller flere produkter i din bestilling, belastes du selvsagt ikke for varen(e) som ikke kan leveres.

Ønsker du å kansellere en bestilling / vare, må du kontakte oss fortest mulig per telefon eller e-post. Er varen allerede sendt, må du benytte deg av angreretten.

Forventet leveringstid er 3-5 dager.

Betaling

Mva på 25% inngår i alle priser. Personer bosatt på steder som har mva-fritak, må ta kontakt med Nye Modena vedrørende dette.

Det tilkommer ingen andre avgifter på ditt opprinnelige kjøp, enn det som står opplyst i bestillingsbekreftelsen du mottar per e-post.

Alle priser er i norske kroner.

Kortbetaling

Slik gjør du:

  • Fyll inn alle opplysninger om deg selv, og din adresse.
  • Velg betaling med Visa eller Mastercard.
  • Fyll inn kortnummer, utløpsmåned og -år og sikkerhetskoden på baksiden av kortet (de tre siste sifrene i signaturfeltet).
  • Fyll inn kode fra kodebrikke, passord eller lignende for å gjennomføre kjøpet med 3d-secure.
  • Beløpet reserveres på din konto umiddelbart etter bestilling, og vil deretter ikke være tilgjengelig på ditt betalingskort før reservasjonen eventuelt blir utløst.
  • Reservasjonen vil ikke trekkes fra ditt betalingskort før bestillingen er behandlet.

Rabattkode

Dersom du har en rabattkode du ønsker å benytte på www.modenamuzt.no må koden tilføyes og aktiveres i din «handlevogn».

Dersom ikke annet er opplyst, dekker rabattkoden kun prisen på varen du bestiller, ikke øvrige gebyrer. Det er ikke mulig å handle vare(r) for lavere beløp enn verdien på rabattkoden (dette gjelder i tilfeller hvor rabatten er et beløp, ikke ved prosent avslag).

Dersom du har glemt å legge inn din rabattkode før betaling, kan vi dessverre ikke endre dette i etterkant.

Oppretting og oppdatering av kundekonto

For å opprette kundekonto hos www.modenamuzt.no klikker du på «min konto» og «opprett ny konto». Fyll ut kontaktinformasjon og velg et passord og klikk «send». Du vil motta en bekreftelse på opprettelsen per e-post. Du logger inn på «min konto» med e-postadressen din og ditt valgte passord. For å oppdatere eller endre kontoinformasjon logger du inn på «min konto» og klikker på «endre» eller «behandle adresser». Trykk på «lagre» når endringen er gjennomført.

Ordre

For å se ventende og / eller tidligere gjennomførte ordre, logger du inn på «min konto». Her vil du finne en oversikt over ventende og tidligere ordre. På «min konto» kan du også redigere og oppdatere kontaktinformasjon som navn, adresse og lignende.

VELKOMSTTILBUD

Bli med i kundeklubben! Få -10% på en valgfri ordinær vare.