Nisjebutikk i Sarpsborg sentrum. Vår og sommer 24 - spennende nyheter hver dag!

Filtrer produkter

Sortering

Pris

Merke

CalaJade

CalaJade er et norsk brand dedikert til en verden av sofistikerte, håndlagde skinnvesker og tilbehør. Vi er alltid på utkikk etter noe spesielt. Kjernen i designet til merket er kontrasten og sammenvevingen mellom den feminine og raffinerte Cala, og den androgyne og vågale Jade. De perfekte veskene og beltene til enhver anledning.

CalaJade designer funksjonelle objekter med en edgy og tidløst utseende. Merket fordyper seg i skinn og materialer av høy kvalitet. De finner inspirasjon i arkitektur, kunst, mote og mennesker fra hele verden.

Blant kolleksjonene til Cala Jade er den ikoniske Misu vesken mest populær. Misu veskene er et godt eksempel på merkets lidenskap for kvalitet, håndverk og funksjonalitet. Designet er inspirert av skandinaviske kurver av bjørkebark og papirhjerter. veskene er håndlaget i vegetabilsk garvet skinn, og hver veske er produsert av håndverkere i India. Misu kommer i tre forskjellige størrelser. Mini, medium og large.

Sjekk ut det store utvalget av vesker og tilbehør hos oss på ModenaMuzt.no, eller besøk oss i butikk i Sarpsborg.  Vi har noe for enhver smak!