Filtrer produkter

Sortering

Pris

Merke

Camilla Pihl

Camilla Pihl er et oslobasert merket som har sin oppstart i 2019.  Grunnleggeren selv «Camilla» er en av Norges største blogger/influenser. Den første Pihl-kolleksjonen ble lansert i 2019. Merket reflekterer stilen til Camilla Pihl, feminin med en liten vri.

Pihl er mer enn bare et klesmerke – det er et univers. Tanken er å skape et fellesskap av kvinner som deler hennes visjon for en mer bevisst tilnærming til livsstil og mote. Pihl ønsker å skape et bånd med kundene som går utover produktet.

Kolleksjonene er klassiske og samtidig trendy, med fokus på å skape baseplagg som er easy to wear. Plaggene er tidløse og sofistikerte, og skal gli rett inn i enhver kvinnes garderobe. Kolleksjonene består av den klassiske hvite skjorten med spennende broderte detaljer, fine romantiske sommerkjoler med blomster print, myke koseplagg og yttertøy som kåper og skinnjakker, samt sko i de fleste varianter.

Hos ModenaMuzt.no finner du et godt utvalg av alt fra bluser og skjorter til kjoler, imitert skinnbukser og skjørt, til strikkegensere i deilige kvaliteter fra dett norske brandet. Utforsk de fine kolleksjonene til kvinner på ModenaMuzt.no eller besøk oss i butikk i Sarpsborg. Du finner garantert noe som passer perfekt til deg uansett hvilken anledning du skal bruke klærne til.