Filtrer produkter

Sortering

Pris

Merke

Busnel

Historien om Busnel starter i Frankrike i 1920, og fortsetter i Stockholm fra 1970. Det suksessfulle merket står for høy kvalitet, luksustekstiler og rene silhuetter. Busnel fokuserer på slow fashion og høy kvalitetsull som følger deg livet ut. Ull og gullfargede ankerknapper er kjennetegnet for merket. Samtidig som det utvikler og legger til nye kvaliteter og styles hver sesong.

I dag har merket etablert seg i Skandinavia og vokser i det europeiske markedet. Det unike med mange av plaggene er at de produseres på samme fabrikk som grunnleggerne brukte i 1920. 

Louise Falkenberg kjøper opp merket i 2009 , med en visjon om å ivareta merkets fundament og utvikle det videre i Skandinavia. Merket fikk et sterkt comeback med å få med seg en ny generasjon, og i Stockholm ble det fort den nye «hypen». Trenden har sprer seg til Norge. Fra å være et brand Norge ikke har hørt om. Brandet har vokst enormt de siste årene, i det norske motebildet både gjennom håndplukkede high end forhandlerne og influensere.

Hos ModenaMuzt.no finner du et godt utvalg av alt fra bluser til kjoler, fantastiske strikkeplagg i deilige kvaliteter. Utforsk de fine kolleksjonene til kvinner på ModenaMuzt.no eller besøk oss i butikk i Sarpsborg. Du finner garantert noe som passer perfekt til deg uansett hvilken anledning du skal bruke klærne til.